Hej och varmt välkommen till Resamedkids.se, en kombinerad reseblogg och resedagbok som handlar om resor, utflykter och äventyr med barn.

Med Valter, 2,5 år, på Koh Lipe i Thailand.

Jag som driver den här resebloggen heter Anna Hasselkvist. Bloggen Resa med kids och instagramkontot med samma namn såg dagens ljus i samband med att vi åkte iväg på en tremånaders långresa i Sydostasien vintern 2018/2019, när våra två barn var snart 3 och 5 år.

Initialt använde vi bloggen till att hålla familj och vänner uppdaterade om var vi för tillfället befann oss och hur vi hade det, men tankar fanns hela tiden på att utveckla bloggen och låta den leva vidare även efter att vi kommit hem – och så blev det också.

De senaste åren har vi av hållbarhetsskäl minskat på de mer långväga resorna och fokuserat på att uppleva Sverige och våra närmaste grannländer, bland annat Finland där våra barn har delar av sin släkt och sitt ursprung. Vi älskar att semestra i svenska fjällen, sommar såväl som vinter, och jag delar också många tips om den fina natur som finns alldeles nära Stockholm eftersom det är där vi hänger till vardags.

Därför bloggar jag om våra resor och äventyr

Att via bloggar ta reda på mer information från andra som redan rest dit jag är på väg, har alltid varit en viktig inspirationskälla för mig när det gäller att planera nya äventyr. Att starta den här bloggen är ett sätt att ge tillbaka och erbjuda samma möjlighet från mitt perspektiv. Jag har dessutom nio år i resebranschen bakom mig, och får i och med det ofta ge tips och rekommendationer på resmål, hotell och destinationer till vänner och bekanta. Allt ovan i kombination med att jag älskar att skriva och fotografera gör att det känns extra kul att skapa en egen kanal med möjlighet att dela med mig av egna tips och erfarenheter. Roligt att du är här!

Samarbeten, annonsering och sponsrade inlägg

Jag inleder gärna samarbeten och skriver sponsrade inlägg så länge den verksamhet eller det företag det gäller ligger i linje med mina egna värderingar. Jag skapar allt innehåll själv och använder egna ord och eget bildmaterial, och åsikterna som hamnar i bloggen är alltid mina egna.

Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail till anna.hasselkvist (at) gmail.com så tar vi det därifrån!

Resa med kids finns som sagt även på Instagram, kolla gärna in @resamedkids där.

Hela familjen i Åre, sommaren 2019.