Hej och varmt välkommen till Resamedkids.se, en kombinerad reseblogg och resedagbok som handlar om att resa med barn över hela världen.

Jag som driver den här resebloggen heter Anna Hasselkvist, men även min man, Petri, bidrar ibland med inlägg under våra resor. Tillsammans har vi två barn, Love (2014) och Valter (2016), och vår inställning är att det går att åka i princip vart som helst tillsammans med barn bara rätt inställning, planering och, vid behov, mutor finns på plats.

Med Valter, 2,5 år, på Koh Lipe i Thailand.

Bloggen Resa med kids såg dagens ljus i samband med att vi åkte iväg på en tremånaders långresa i Sydostasien vintern 2018/2019. Initialt använde vi den till att hålla familj och vänner uppdaterade om var vi för tillfället befann oss och hur vi hade det, men tankar fanns hela tiden på att utveckla bloggen och låta den leva vidare även efter att vi kommit hem.

Därför bloggar vi om våra resor

Att via bloggar ta reda på mer information från andra som redan rest dit jag planerar att resa, är alltid en viktig inspirationskälla när det gäller att planera nya äventyr. Jag jobbar dessutom i resebranschen sedan sju år tillbaka och får ofta ge tips och rekommendationer på resmål, hotell och destinationer till vänner och bekanta. Allt ovan i kombination med att jag älskar att skriva och gillar att fotografera, gör att det känns extra kul att skapa en egen kanal med möjlighet att dela med mig av mina egna tips och erfarenheter. Roligt att du är här!

Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail till anna.hasselkvist (at) gmail.com. Resa med kids finns även på Instagram, kolla gärna in @resamedkids där.

Hela familjen i Åre, sommaren 2019.